U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

‘The artists way!’

Ergens diep in ons hebben we het verlangen mooie dingen te maken. Dit kan van alles zijn: een mooie tekening, een gedicht, een lied of een lekkere appeltaart. Maar waarom doen we dit niet vaker? Mensen zijn hun creativiteit kwijtgeraakt. Daar kan verandering in komen! Ik kan u meenemen op een ontdekkingstocht. Waar werd u als kind al enthousiast van? Waar haalt u uw inspiratie vandaan?

De theorie waarmee ik werk staat beschreven in het boek `The Artist´s way` van Julia Cameron. Daarnaast geef ik u oefeningen om uw creativiteit aan te wakkeren. Mijn ervaring als leerkracht in het basisonderwijs, opleiding voor portret en modeltekenen aan de kunstacademie, zangstudie en opleiding tot coach gebruik ik hierbij. Uw inspiratie terug vinden, is een proces waar u doorzettingsvermogen, een open blik en verwondering voor nodig hebt. Maar vooral herontdekken dat u een kunstenaar bent!

Duur en benodigdheden:
De cursus bestaat uit 12 lessen. Iedere les  staat een thema uit het boek The artist´s way centraal.

Het volgende schaft u aan voor aanvang van de cursus:
* Het boek ´The Artist´s way` van Julia Cameron ISBN 978 90 6038 4824 (te koop voor €24,90)
* Een notitieboek